Primaria Orasului Cernavoda
str. Ovidiu nr. 11, Cernavoda, jud. Constanta, cod 905200
telefon: 0241 238030, 0241 487108, fax: 0241 239578, 0241 487124, email: primaria@cernavoda.ro
Pagina principala
cautare avansata...

Anunț 39792/2020


U.A.T. Cernavodă titular al proiectului “AMENAJARE PLATFORME GOSPODĂREȘTI SUBTERANE CU SISTEM HIDRAULIC ÎN ORAȘUL CERNAVODĂ, JUD. CONSTANȚA – ETAPA II ( PT+EXECUȚIE)”, anunță publicul interest asupra luării deciziei etapei de încadrare de către APM CONSTANȚA: NU ESTE NECESARĂ EFECTUAREA EVALUĂRII IMPACTULUI ASUPRA MEDIULUI, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul “AMENAJARE PLATFORME GOSPODĂREȘTI SUBTERANE CU SISTEM HIDRAULIC ÎN ORAȘUL CERNAVODĂ, JUD. CONSTANȚA – ETAPA II ( PT+EXECUȚIE)”, propus a fi amplasat în orașul Cernavodă, județul Constanța, strada Salciei (vis a vis de bl. E4; bl. E1); strada Liliacului ( vis a vis de PT10); strada Avram Iancu (vis a vis de bl.H12; bl.H5); str. Aleea Florilor (vis a vis de bl.DS24; DS22); stada Medgidiei( lângă bl. H6; PT2); strada Panait Cerna (vis a vis de bl. B2, între bl. E2 și E4; între bl.E6 și E8; bl.E9-E11; bl.E14); strada Energiei( zona edile); strada 9 Mai ( bl.E15); strada Pinilor (intersectie cu str. Castanilor-Independenței); strada Independenței ( zona bl. ANL); strada Viorelelor ( Poșta Veche;Parc Școala 2); strada 24 Ianuarie (lângă parc, vis a vis de bl. 23); strada Crișan (bl. 34); strada Dacia nr. 5 ( Poliția Locală); strada Seimeni inters. cu str. Crinului.
1. Proiectul deciziei de încadrare și motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul autorității competente pentru protecția mediului Constanța, str. Unirii, nr.23 și la UAT Cernavodă, în zilele de luni-vineri, între orele 09:00-13:00, precum si la urmatoarea adresă de internet http:/apmc.anpm.ro
   
Publicul interesat poate înainta comentarii/observații la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 zile de la data publicării anunțului pe pagina de internet a autorității competente pentru protecția mediului.

Data afișării, 19 noiembrie 2020


Anunț 36275/2020

,,Orașul Cernavodă, titular al proiectului ,,Deviere LEA 20 KV 5609, în vederea extinderii rețelei electrice de interes public din Zona Sere, oraș Cernavodă, jud. Constanța”, anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către Agenția pentru Protecția Mediului Constanța: NU ESTE NECESARĂ EFECTUAREA EVALUĂRII IMPACTULUI ASUPARA MEDIULUI, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul ,,Deviere LEA 20 KV 5609, în vederea extinderii rețelei electrice de interes public din Zona Sere, oraș Cernavodă, jud. Constanța”, propus a fi amplasat în județul Constanța, oraș Cernavodă, Zona Sere – str. Terra/ Saturn.
1. Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului Agenția pentru Protecția Mediului Constanța din str. Unirii, nr. 23, Constanța, în zilele de luni – vineri, între orele 9:00 – 13:00, precum şi la următoarea adresă de internet http:\\apmct.anpm.ro (pagina de internet a autorităţii competente pentru protecţia mediului).
Publicul interesat poate înainta comentarii/ observaţii la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 zile de la data publicării anunţului pe pagina de internet a autorităţii competente pentru protecţia mediului”.
Data afișării,   21 octombrie 2020


Anunț 28488/18.08.2020

 I   ,, U.A.T. Cernavodă, prin viceprimar Cîrjali Șerif, anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către A.P.M Constanța   în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului: NU ESTE NECESARĂ EFECTUAREA EVALUĂRII IMPACTULUI ASUPRA MEDIULUI pentru proiectul  Reabilitare și modernizare drum județean 223 c și prelungirea acestuia în orașul Cernavodă, județul Constanța – sectorul 2 str.Canalului ,amplasat în județul Constanța, orașul Cernavodă, strada Canalului. 
    Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului  -Agenția pentru Protecția Mediului Constanța din str.Unirii, nr.23 Constanța (adresa), în zilele de luni- vineri, între orele 09:00-13:00, precum şi la următoarea adresă de internet http://apmct.anpm.ro. 
  Publicul interesat poate înainta comentarii/observaţii la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 zile de la data publicării anunţului pe pagina de internet a A.P.M. Constanța."

II  ,, U.A.T. Cernavodă, prin viceprimar Cîrjali Șerif, anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către A.P.M Constanța   în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului: NU ESTE NECESARĂ EFECTUAREA EVALUĂRII IMPACTULUI ASUPRA MEDIULUI pentru proiectul  Reabilitare și modernizare drum județean 223 c și prelungirea acestuia în orașul Cernavodă, județul Constanța – sectorul 3 - str. Drum de centură, amplasat în județul Constanța, orașul Cernavodă, str. Drum de Centura. 
    Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului  -Agenția pentru Protecția Mediului Constanța din str.Unirii, nr.23 Constanța (adresa), în zilele de luni- vineri, între orele 09:00-13:00, precum şi la următoarea adresă de internet http://apmct.anpm.ro.  Publicul interesat poate înainta comentarii/observaţii la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 zile de la data publicării anunţului pe pagina de internet a A.P.M. Constanța."
Anunț 23396/2020

    U.A.T. Cernavodă titular al proiectului Reabilitare și modernizare drum județean 223 C și prelungirea acestuia în orașul Cernavodă, județul Constanța – sectorul 1 str.Medgidiei anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către Agenția pentru Protecția Mediului Constanța în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul Reabilitare și modernizare drum județean 223 C și prelungirea acestuia în orașul Cernavodă, județul Constanța – sectorul 1 str. Medgidiei, propus a fi amplasat în județul Constanța, orașul Cernavodă, strada Medgidiei .
1. Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului -Agenția pentru Protecția Mediului Constanța din str. Unirii, nr.23 Constanța (adresa), în zilele de luni- vineri, între orele 9:00-13:00, precum şi la următoarea adresă de internet http://apmct.anpm.ro  (pagina de internet a autorităţii competente pentru protecţia mediului).
Publicul interesat poate înainta comentarii/observaţii la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 zile de la data publicării anunţului pe pagina de internet a autorităţii competente pentru protecţia mediului.
2. Publicul interesat poate depune propuneri în ceea ce priveşte conţinutul raportului privind impactul asupra mediului la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului Agentia de protectia mediului Constanta, în termen de 10 zile de la data publicării anunţului pe pagina de internet a autorităţii competente pentru protecţia mediului.
Data publicării,  16 iulie 2020


    
Descrierea site-ului Programe și proiecte Specificatii tehnice Harta site-ului
data ultimei actualizari a paginii curente: 19/11/2020
nr. vizite: 7437
Copyright © Primaria Orasului Cernavoda
marţi, 15 iunie 2021 18:23:41