Primaria Orasului Cernavoda
str. Ovidiu nr. 11, Cernavoda, jud. Constanta, cod 905200
telefon: 0241 238030, 0241 487108, fax: 0241 239578, 0241 487124, email: primaria@cernavoda.ro
Pagina principala
cautare avansata...

Anunț 28488/18.08.2020

 I   ,, U.A.T. Cernavodă, prin viceprimar Cîrjali Șerif, anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către A.P.M Constanța   în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului: NU ESTE NECESARĂ EFECTUAREA EVALUĂRII IMPACTULUI ASUPRA MEDIULUI pentru proiectul  Reabilitare și modernizare drum județean 223 c și prelungirea acestuia în orașul Cernavodă, județul Constanța – sectorul 2 str.Canalului ,amplasat în județul Constanța, orașul Cernavodă, strada Canalului. 
    Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului  -Agenția pentru Protecția Mediului Constanța din str.Unirii, nr.23 Constanța (adresa), în zilele de luni- vineri, între orele 09:00-13:00, precum şi la următoarea adresă de internet http://apmct.anpm.ro. 
  Publicul interesat poate înainta comentarii/observaţii la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 zile de la data publicării anunţului pe pagina de internet a A.P.M. Constanța."

II  ,, U.A.T. Cernavodă, prin viceprimar Cîrjali Șerif, anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către A.P.M Constanța   în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului: NU ESTE NECESARĂ EFECTUAREA EVALUĂRII IMPACTULUI ASUPRA MEDIULUI pentru proiectul  Reabilitare și modernizare drum județean 223 c și prelungirea acestuia în orașul Cernavodă, județul Constanța – sectorul 3 - str. Drum de centură, amplasat în județul Constanța, orașul Cernavodă, str. Drum de Centura. 
    Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului  -Agenția pentru Protecția Mediului Constanța din str.Unirii, nr.23 Constanța (adresa), în zilele de luni- vineri, între orele 09:00-13:00, precum şi la următoarea adresă de internet http://apmct.anpm.ro.  Publicul interesat poate înainta comentarii/observaţii la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 zile de la data publicării anunţului pe pagina de internet a A.P.M. Constanța."
Anunț 23396/2020

    U.A.T. Cernavodă titular al proiectului Reabilitare și modernizare drum județean 223 C și prelungirea acestuia în orașul Cernavodă, județul Constanța – sectorul 1 str.Medgidiei anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către Agenția pentru Protecția Mediului Constanța în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul Reabilitare și modernizare drum județean 223 C și prelungirea acestuia în orașul Cernavodă, județul Constanța – sectorul 1 str. Medgidiei, propus a fi amplasat în județul Constanța, orașul Cernavodă, strada Medgidiei .
1. Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului -Agenția pentru Protecția Mediului Constanța din str. Unirii, nr.23 Constanța (adresa), în zilele de luni- vineri, între orele 9:00-13:00, precum şi la următoarea adresă de internet http://apmct.anpm.ro  (pagina de internet a autorităţii competente pentru protecţia mediului).
Publicul interesat poate înainta comentarii/observaţii la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 zile de la data publicării anunţului pe pagina de internet a autorităţii competente pentru protecţia mediului.
2. Publicul interesat poate depune propuneri în ceea ce priveşte conţinutul raportului privind impactul asupra mediului la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului Agentia de protectia mediului Constanta, în termen de 10 zile de la data publicării anunţului pe pagina de internet a autorităţii competente pentru protecţia mediului.
Data publicării,  16 iulie 2020


 •      ***
 • Din 1 octombrie se depun cereri în vederea obținerii ajutorului lunar pentru încălzirea locuinței, sezon rece noiembrie 2020- martie 2021
  ***
 • Acțiune distribuire tichete sociale pentru
  Ziua internațională a persoanelor vârstnice - 1 octombrie
  ***
 • Anunț
  În atenția apicultorilor
  ***
 • Tichete sociale în cuantum de 500 lei/an școlar  pentru sprijin educațional în conformitate cu O.U.G. nr. 133/2020 ***
    
Descrierea site-ului Programe Specificatii tehnice Harta site-ului
data ultimei actualizari a paginii curente: 18/08/2020
nr. vizite: 6675
Copyright © Primaria Orasului Cernavoda
miercuri, 21 octombrie 2020 01:31:42